Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μπάσκετ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ: Τελική φάση Πρωταθλήματος Εφήβων 2013-14 (FINAL4)

Φεβρουάριος 8th, 2014 by Χρήστος Μίμης

ekasdΜε τη διεξαγωγή της τελικής φάσης, πέφτει η αυλαία σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά Πρωταθλήματα Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ, των τελευταίων ετών.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 08 και την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης ¨Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ¨, το final 4 μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις προνομιούχες θέσεις κατά την πρώτη φάση των ομίλων (αλφαβητικά): Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ και Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Μετά από σχετική πρόταση του Δ.Σ. της Ένωσης, συμφώνησαν και τα 4 Σωματεία να διεξαχθεί η τελική φάση με αυτή τη μορφή, δημιουργώντας έτσι μια μπασκετικά εορταστική ατμόσφαιρα, δίνοντας παράλληλα στο φίλαθλο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει συναρπαστικά παιχνίδια, με πολλούς εξαίρετους και ταλαντούχους αθλητές.

Το πρόγραμμα του FINAL 4, έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/02/14:   Α΄ Ημιτελικός   Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ       18:00
Β΄  Ημιτελικός   Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ       20:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/02/14:    ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ            16:00
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ                 18:00
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΙΩΝ          20:00

ekasd1

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., εύχεται να διεξαχθούν ωραίοι αγώνες σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιοι των ομάδων που συμμετέχουν και παράλληλα καλεί τον κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να επιβραβεύσει με την παρουσία του, τις προσπάθειες αυτών των παιδιών που διάλεξαν τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ, ως διέξοδο από την καθημερινότητα και την πίεση των μαθητικών τους υποχρεώσεων.

Δείτε αναλυτικά την αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου στην ΕΚΑΣΔΥΜ: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

ekasym ΕΚΑΣΔΥΜ

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 8th, 2014 at 09:10 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply