Χρήστος Πανόπουλος

Παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο άτομα που κινούνταν πεζή στην Εγνατία Οδό, μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής. Ο 57χρονος επιχειρηματίας οδηγούσε μόνος του στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Κομοτηνή…

Το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, όταν στο ύψος των Αμαξάδων, πριν από τα διόδια, και σε σημείο που δεν φωτίζεται επαρκώς, είδε ξαφνικά μπροστά του δύο ανθρώπινες φιγούρες να περπατούν στο οδόστρωμα.

Προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν πρόλαβε να αποφύγει το μοιραίο. Το αυτοκίνητο διαμέλισε τους δύο άτυχους άνδρες, πετώντας τους μέτρα μακριά. Μέχρι αργά το βράδυ οι σοροί τους δεν είχαν ταυτοποιηθεί, ενώ οι αστυνομικές αρχές πιθανολογούσαν πως πρόκειται για Ρομά που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν να κινούνται πεζή μέσα στο οδόστρωμα του αυτοκινητοδρόμου, αψηφώντας τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή τους.

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα τζαμιού. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου σε κατάσταση ισχυρού σοκ δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Ο Χρ. Πανόπουλος συνελήφθη από την Αστυνομία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ξάνθης.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.