Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στηρίζει Καρυπίδη η Π Ε ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας με 9-3 – Θόδωρος Καρυπίδης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας (video)

Φεβρουάριος 7th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Δ. Βίτσας-Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο η οριστική απόφαση για Καρυπίδη…

syriza kozanh

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Κοζάνης Γιώργος Χιωτίδης μετά την συνεδρίαση του Συριζα στην Κοζάνη δήλωσε: “Αν ο Θ. Καρυπίδης κατέβει ως ανεξάρτητος, εμείς θα κατέβουμε με το δικό μας σχήμα. Σε καμία περίπτωση δεν θα τον στηρίξουμε».
Δηλώσεις Βίτσα και Χιωτίδη για Καρυπίδη

Δ. Βίτσας-Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο η οριστική απόφαση για Καρυπίδη
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας ανέφερε πως «Με πολλή σοβαρότητα τα μέλη τουπεριφερειακού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκαν επάνω στο ζήτημα που έχει διαμορφωθεί. Το ζήτημα υπερβαίνει ακόμη και τη Δυτική Μακεδονία και το θέμα θα απασχολήσει τα όργανα αύριο. Θα υπάρξει οριστική απόφαση. Οι αποφάσεις παίρνονται πάντα συλλογικά. Ξέρω τις τοποθετήσεις συντρόφων και στελεχών στα ΜΜΕ, αλλά εγώ, ως γραμματέας, πρέπει να μεταφέρω αυτή την εμπειρία και να καταλήξουμε σε κάτι θετικό και για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την προσπάθεια ανατροπής που κάνουμε της κυβέρνησης, αλλά και για τη Δυτική Μακεδονία, μια και εδώ, η ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας αξίζει την καλύτερη αντιμετώπιση»

Απαντώντας σε ερωτήσεις αρνήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα 9 υπέρ-3 κατά της υποψηφιότητας Καρυπίδη, λέγοντας μόνο «αφήστε τις επιρροές της ψηφοφορίας», ξεκαθάρισε πως αύριο θα υπάρξει η οριστική απόφαση για την υποψηφιότητα, ενώ, σε ερώτηση του Kozanimedia για το τι θα συμβεί εάν ο Θ. Καρυπίδης προβεί (όπως και ουσιαστικά συνέβη) σε γραπτή δήλωση ανεξαρτητοποίησης, ο κ. Βίτσας απάντησε «Θα μετρήσει και αυτό. Είναι από τα στοιχεία που θα πάρουμε υπόψη μας»!

Θόδωρος Καρυπίδης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας

Μαζί θα δώσουμε την απάντηση στις επερχόμενες εκλογές, που η σημασία τους ξεπερνά πλέον τα όρια της περιφέρειάς μας.

Οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν μια πραγματική καταδίκη στην κυβέρνηση των μνημονίων και της υποτέλειας και την απαρχή μιας νέας ελπιδοφόρας πορείας.

Θα απαντήσουν με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πως οι Δυτικομακεδόνες δεν είμαστε διαθέσιμοι να χαρίσουμε τον τόπο μας σε κανέναν.

Με δεδομένη και κάθετη την αντίθεσή μας στον αντισημιτισμό και στον φασισμό αντιστεκόμαστε στην αδηφάγα επικοινωνιακή ανθρωποφαγία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, τα χαλκεία δεν μας τρομάζουν.

Οι ανοίκειες επιθέσεις τους όχι μόνο δε μας λυγίζουν, αλλά ούτε και είναι σε θέση να μας πλήξουν.

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες επιθέσεις τους.

Συνεχίζουμε ανένδοτοι και αταλάντευτοι.

Δεν πτοούμαστε και πάμε πιο αποφασιστικά με πίστη στις Δημοκρατικές Αρχές και Αξίες μας. Ενάντια σε κάθε είδους εθνικιστικού-ρατσιστικούεκφοβισμού, απ’ όπου κι αν αυτός προέρχεται.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως πολιτικών «χρωμάτων», να συστρατευτούμε στον κοινό αγώνα, ώστε το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας να βαδίσει στο δρόμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου και της παραγωγικής ανασυγκρότησης. 

Θόδωρος Καρυπίδης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Δυτικής Μακεδονίας

Star-fm.gr με πληροφορίες από kozani.tv  και kozanimedia

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 7th, 2014 at 01:01 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply