Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μικρές συμβουλές για να ζήσετε περισσότερο

Φεβρουάριος 7th, 2014 by Χρήστος Μίμης

 

Ποιος δεν θέλει να ζήσει γερός και ευτυχισμένος μέχρι τα βαθιά γεράματα; Ιδού, μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε!

YGEIA-Σταματήστε το κάπνισμα: Απομακρύνεστε από τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής από τον πρώτο κιόλας χρόνο χωρίς τσιγάρο.

-Ασκηθείτε: 30 με 60 λεπτά προπόνησης την ημέρα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

-Εάν είστε υπέρβαρος χάστε το 5-10% του βάρους σας: Αποφύγετε τα τροποποιημένα λιπαρά. Περιέχουν κακή χοληστερόλη και αυξάνουν έτσι τον κίνδυνο καρδιοπαθειών. Μείνετε μακριά από προπαρασκευασμένα φαγητά.

-Ξεκινήστε μια υγιεινή διατροφή και η καρδιά σας θα σας ανταμείψει: Είναι αλήθεια ότι με τον σημερινό τρόπο ζωής κατακλυζόμαστε από άγχος.

-Θα πρέπει όμως να βρίσκουμε πάντοτε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας: Το άγχος και η πίεση αυξάνουν τα επίπεδα χοληστερόλης, έτσι θα πρέπει να βρίσκουμε διεξόδους σε δραστηριότητα που να μας χαλαρώνει.

clickatlife

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 7th, 2014 at 16:21 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply