Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Μικρές συμβουλές για να ζήσετε περισσότερο

Φεβρουάριος 7th, 2014 by Χρήστος Μίμης

 

Ποιος δεν θέλει να ζήσει γερός και ευτυχισμένος μέχρι τα βαθιά γεράματα; Ιδού, μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε!

YGEIA-Σταματήστε το κάπνισμα: Απομακρύνεστε από τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής από τον πρώτο κιόλας χρόνο χωρίς τσιγάρο.

-Ασκηθείτε: 30 με 60 λεπτά προπόνησης την ημέρα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

-Εάν είστε υπέρβαρος χάστε το 5-10% του βάρους σας: Αποφύγετε τα τροποποιημένα λιπαρά. Περιέχουν κακή χοληστερόλη και αυξάνουν έτσι τον κίνδυνο καρδιοπαθειών. Μείνετε μακριά από προπαρασκευασμένα φαγητά.

-Ξεκινήστε μια υγιεινή διατροφή και η καρδιά σας θα σας ανταμείψει: Είναι αλήθεια ότι με τον σημερινό τρόπο ζωής κατακλυζόμαστε από άγχος.

-Θα πρέπει όμως να βρίσκουμε πάντοτε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας: Το άγχος και η πίεση αυξάνουν τα επίπεδα χοληστερόλης, έτσι θα πρέπει να βρίσκουμε διεξόδους σε δραστηριότητα που να μας χαλαρώνει.

clickatlife

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 7th, 2014 at 16:21 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply