Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστήριο για τις εκλογές στην Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών

Φεβρουάριος 7th, 2014 by Χρήστος Μίμης

kalph ekloges - ΚΑΛΠΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΜε την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών και τη συγκρότησή του, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας ανέδειξαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρώτους τόσο ως παράταξη (Δ.Α.Κ.Ε.) όσο και σε σταυρούς στην προτίμησή τους.

Η συγκρότηση του Δ.Σ. έγινε για μια ακόμη χρονιά με συναλλαγή ψήφων μεταξύ των εκλεγμένων από τις άλλες «παρατάξεις»(;) οι οποίες για τρία χρόνια τώρα είναι ουσιαστικά μία «παράταξη». Είναι δικό τους θέμα αν θα απολογηθούν ή όχι για την αντιδημοκρατική τους στάση.

Εμείς, ως μέλη της Ε.Λ.Μ.Ε., θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να δίνουμε τη μάχη δίπλα σε όλους τους συναδέλφους με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές, χωρίς παρασκηνιακές δοσοληψίες και μικροπρεπείς παλαιοκομματικούς συμβιβασμούς. Αυτές, άλλωστε, είναι και οι αρχές για τις οποίες η πλειοψηφία των συναδέλφων μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Με εκτίμηση
Καραγιάννης Δημήτριος
Φακή Μαρία

Μέλη Δ.Σ. Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 7th, 2014 at 16:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply