Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ: Διοργανώνουμε εξόρμηση για Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών)

Φεβρουάριος 7th, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣΗ προηγούμενη χρονιά έκλεισε πολύ ικανοποιητικά στη δωρεά Βλαστοκυττάρων και στην δωρεά Μυελού των Οστών στην περιοχή μας. Υπάρχει όμως τεράστια έλλειψη μοσχευμάτων για τους ασθενείς που χρειάζεται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και για αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.
Διοργανώνουμε εξόρμηση για Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών) τη Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 και τις ώρες 11:30 έως 14:00 στο τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.
Θα δώσουμε Δείγμα Αίματος (τόσο όσο στο μικροβιολογικό Εργαστήριο), ώστε να μπούμε στην λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ως Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).
Όσοι ενδιαφέρονται, πέρα από αυτούς που δήλωσαν και έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο, ή να έρθουν στην Αιμοδοσία τις ώρες που προαναφέραμε.

mielos

Επισημαίνουμε ότι πλέον δίνουμε Αρχέγονα Αιμοποιητικά Κύτταρα από την φλέβα σχεδόν όπως δίνουμε Αίμα.
Βέβαια δεν σταματάμε εδώ, καθημερινά είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ, από την Αιμοδοσία, την δωρεά Αιμοπεταλίων, την δωρεά Μυελού των Οστών, την δωρεά Βλαστοκυττάρων, αλλά και τη Δωρεά Οργάνων.

Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ: 2461040575 Κιν: 6977337561

ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ – ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

                    Ο πρόεδρος

Τσαουσίδης Θεόδωρος

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 7th, 2014 at 14:52 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply