Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: “Για τις εκλογικές υποψηφιότητες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας” …

Φεβρουάριος 7th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Δελτίο Τύπου

ΑΝΤΑΡΣΥΑΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Μακεδονίας προτείνει τη συν-δημιουργία από τα κάτω ενός μαχόμενου σχήματος και ψηφοδελτίου για τις περιφερειακές εκλογές, με επικεφαλής τον απροσκύνητο εργάτη και ταξικό συνδικαλιστή Στέφανο Πράσσο.

Ενός σχήματος που θα παλέψει ασυμβίβαστα μαζί με τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία για την ανατροπή των μνημονίων και της επιδρομής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ, του ΔΝΤ, των τραπεζιτών και πολυεθνικών ομίλων, αλλά και των καλλικρατικών περιφερειών και δήμων.

Ενός σχήματος που θα αγωνιστεί μέσα, αλλά κυρίως έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την επιβίωση του λαού από την κρίση, για τα εργασιακά κοινωνικά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.

Όλοι οι μνημονιακοί υποψήφιοι των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να ηττηθούν, όποιο «ανεξάρτητο» προσωπείο και αν φορέσουν. Σκληρά πρέπει να τιμωρηθούν και οι υποψήφιοι της εγκληματικής, νεοναζιστικής και ρατσιστικής Χρυσής Αυγής.

Ο δρόμος της κυβερνητικής διαχείρισης και του συμβιβασμού με την ΕΕ, το ΔΝΤ και τους δανειστές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί σε επιλογές προσώπων και σε συμμαχίες που ξεπλένουν το όψιμα μεταλλαγμένο δήθεν «αντιμνημονιακό» ΠΑΣΟΚ, τη συγκυβερνώσα ΔΗΜΑΡ και το δεξιό εθνικιστικό κόμμα των ΑΝΕΛ. Αυτός ο δρόμος οδηγεί το λαό σε ήττες.

Αλλά και ο δρόμος του ΚΚΕ για «μέτωπο» γύρω από τον εαυτό του δεν οδηγεί στη νίκη.

Στη νίκη θα φτάσουμε μόνο με ένα αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής με ένα ανασυγκροτημένο, ταξικό εργατικό κίνημα και με κοινή δράση όλης της μαχόμενης Αριστεράς.

Που θα εμπνέεται από τη μετωπική συμπόρευση και τον πόλο της αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής, επαναστατικής και ανατρεπτικής Αριστεράς.

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 7th, 2014 at 08:52 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply