Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η υποψηφιότητα Καρυπίδη αναταράσσει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Φεβρουάριος 5th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Στελέχη του κόμματος ζητούν την απόσυρση της υποψηφιότητάς του

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣΟι  τοποθετήσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη προκαλούν αναταραχή στο κόμμα, με στελέχη του να ζητούν την απόσυρση της υποψηφιότητας.

Πρόκειται για το δεύτερο μέτωπο στην υπόθεση των υποψηφιοτήτων, καθώς η αναταραχή συνεχίζεται και για την υποψηφιότητα του Οδ.Βουδούρη.

Στο πρόσωπο του Θ. Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι επιχειρεί μια  «δεξιά» διεύρυνση, καθώς ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διατηρεί προσωπική φιλική σχέση με την ηγεσία των ΑΝΕΛ και όπως έλεγε στέλεχος της μειοψηφίας του κόμματος «ποτέ δεν έκρυψε τις δεξιών αποχρώσεων πολιτικές του φιλίες και απόψεις».

Ωστόσο, οι τοποθετήσεις του στο facebook δείχνουν κάτι πάρα πάνω από «δεξιών αποχρώσεων» απόψεις…

Μάλιστα, ο κ. Καρυπίδης είχε πάρει συνέντευξη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που προκάλεσε συζητήσεις.

Κατόπιν αυτών, ο Θ.Καρυπίδης βρήκε υποστήριξη από τον Ηλία Κασιδιάρη:

Ήδη, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – που συνεδριάζει, σήμερα, Τετάρτη – Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκσι ζήτησαν να εξεταστεί εκ νέου η υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη, ενώ στην Κοζάνη παραιτήθηκε από την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης, λέγοντας: «Αλλού βαράνε τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη».

Ο ίδιος ο Θ.Καρυπίδης δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι η πρόταση του έγινε από τον ίδιο τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Την υποψηφιότητα επέκρινε η Αριστερή Πλατφόρμα κατά την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, όπως έκανε και για τον (εκ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ προερχόμενο) Οδυσσέα Βουδούρη.

το βήμα

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 5th, 2014 at 11:55 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply