Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλλαγές από τη FIBA στη χρήση βίντεο και τα νούμερα των παικτών

Φεβρουάριος 5th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Αλλαγές από τη FIBA στη χρήση βίντεο και τα νούμερα των παικτών

fibaΗ Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη την φιλοξενία του Μουντομπάσκετ Εφήβων του 2015. Έτσι στο κλειστό γυμναστήριο τα «Δύο Αοράκια», θα φιλοξενηθεί ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, αφού και το καλοκαίρι 8-20 Ιουλίου θα διεξαχθεί εκεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

Πέρα από την απόφαση να αναθέσει στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2015, η FIBA πήρε κι άλλες σημαντικές αποφάσεις κατά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής της στη Βαρκελώνη.

Σε λίγους μήνες θα αρχίσει η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τη φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, του πρώτου Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί με τη νέα του μορφή και με προκριματικά που θα αρχίσουν το 2017.

Παράλληλα, από την 1η Οκτωβρίου του 2014 στις διοργανώσεις της FIBA θα υπάρχει εκτεταμένη χρήση του replay για τη «διαλεύκανση» αμφισβητούμενων φάσεων, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να φορούν φανέλες με αριθμούς από το «00» μέχρι το «99».

sport-fm

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 5th, 2014 at 10:21 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply