Απαλλαγείτε φυσικά και γρήγορα από την ενοχλητική κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας ένα απλό και οικονομικό scrub που βασίζεται στον καφέ, ο οποίος περιέχει καφεΐνη.

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα με ένα θαυματουργό scrubΤο συστατικό αυτό ενισχύει τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα όταν εφαρμόζεται στο δέρμα να απορροφά τα υγρά και τα λίπη σαν σφουγγάρι, αυξάνοντας έτσι την λείανση της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

 Θα χρειαστείτε:

– 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα από έλαιο μέντας ή βανίλιας
– 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο (εναλλακτικά χρησιμοποιήστε αμυγδαλέλαιο και έλαιο καρύδας)
– 1/2 φλιτζάνι κόκκους καφέ (προτιμήστε βιολογικό καφέ)
– 1 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη
Τρόπος παρασκευής:

Πάρτε ένα μπολ, ρίξτε μέσα το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά για ένα λεπτό. Στη συνέχεια προσθέστε το εκχύλισμα μέντας ή βανίλιας και τον καφέ και ανακατέψτε ξανά το μείγμα. Το scrub σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το διατηρήσετε περίπου ένα μήνα σε αεροστεγές δοχείο ή γυάλινο βάζο.
Τρόπος εφαρμογής:

Βρέξτε ελαφρώς την επιδερμίδα σας και απλώστε το μείγμα κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις δίνοντας έμφαση στις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.