Δείτε τα trailers
herculesΗΡΑΚΛΗΣ: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Η ΤΑΙΝΙΑ (THE LEGEND OF HERCULES)

Σενάριο: Σον Χουντ, Ντάνιελ Τζίατ
Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν
Ηθοποιοί: Κέλαν Λάτζ, Σκότ Άντκινς, Λίαμ Μάκιντραιρ, Λίαμ Γκάριγκαν, Ροξάν Μακκί
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 99′
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Κατάλληλο: Άνω Των 12

Υπόθεση:

Προσπαθώντας απεγνωσμένα να απελευθερώσει το λαό της από τον εκδικητικό της σύζυγο, Βασιλιά Αμφιτρύωνα, η Βασίλισσα Αλκμήνη προσεύχεται στους Θεούς για καθοδήγηση. Ο Θεός του Πολέμου, Δίας, της προσφέρει ένα γιο: τον Ηρακλή. Ο Βασιλιάς Αμφιτρύωνας, αγνοώντας την πραγματική ταυτότητα του Ηρακλή, φανερώνει την προτίμηση του προς τον μεγαλύτερο του γιο, τον Ιφικλή. Ο Ηρακλής ερωτεύεται την όμορφη Ήβη, και πληγώνεται έντονα όταν ο πατέρας του ανακοινώνει ότι την Ήβη θα παντρευτεί ο Ιφικλής. Κι ενώ η Ήβη και ο Ηρακλής σχεδιάζουν να το σκάσουν και να παντρευτούν, ο Ηρακλής συλλαμβάνεται από τους φρουρούς του Αμφιτρύωνα και καταδικάζεται σε θάνατο. Γλυτώνει το θάνατο και μαζί με τον συμπολεμιστή του, αποφασίζει να απελευθερώσει το βασίλειο από την τυραννία του Αμφιτρύωνα, να κερδίσει την Ήβη, και να ανακηρυχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ήρωες.

(http://bestfilms.pblogs.gr)

Δείτε το trailer:

Ημέρες και ώρες προβολής:
Από την Πέμπτη 6 έως και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, δύο προβολές 18:00 και 20:00

NYMPHOMANIAC: ΜΕΡΟΣ Α’

tainiaΣενάριο: Λαρς Φον Τρίερ
Σκηνοθεσία: Λαρς Φον Τρίερ
Ηθοποιοί: Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Στέλλαν Σκαρσγάρντ, Στέισι Μάρτιν, Σάια Λαμπέφ, Κρίστιαν Σλέιτερ, Τζέιμι Μπελ, Ούμα Θέρμαν, Γουίλεμ Νταφόε, Μία Γκοθ, Σόφι Κένεντι Κλάρκ, Κόνι Νίλσεν, Μάικλ Πας, Ζαν-Μάρκ Μπαρ, Ούντο Κίερ
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 124′
Χώρα Παραγωγής: ΔΑΝΕΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Κατάλληλο: Άνω Των 18

Υπόθεση:
Το άγριο, αλλά ποιητικό ταξίδι, όπως το αφηγείται η διαγνωσμένη νυμφομανής Τζο, από τη γέννηση της μέχρι σήμερα, σε ηλικία 50 ετών. Ένα κρύο βράδυ του χειμώνα, ο γοητευτικός εργένης Σέλιγκμαν, βρίσκει τη Τζο χτυπημένη σ’ ένα σοκάκι. Τη μεταφέρει στο διαμέρισμα του, όπου τη φροντίζει και τη ρωτάει για τη ζωή της. Την ακούει με βαθιά προσήλωση καθώς η πολύπλευρη και χειμαρρώδης ζωή της ξετυλίγεται σε 8 κεφάλαια.

Το “Nymphomaniac” είναι χωρισμένο σε δύο Μέρη (Α’ και Β’), και υπάρχει σε δύο εκδοχές (η μία διάρκειας 4 ωρών συνολικά, και η δεύτερη 5, 5 ωρών). Μέχρι στιγμής θα προβάλλεται παγκοσμίως η εκδοχή των 4 ωρών. Στη Ελλάδα θα προβληθεί σε δύο μέρη.

(http://bestfilms.pblogs.gr)

Δείτε το trailer:

Ημέρες και ώρα προβολής:
Από την Πέμπτη 6 έως και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 22:00

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24620 85939 και 6987312515

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.