Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Στήριξη νέων αγροτών μέσω του τοπικού πόρου»

Φεβρουάριος 4th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Κουκουλόπουλος: Τώρα υπάρχουν οι ξεκάθαρες και ασφαλείς προϋποθέσεις

«Στήριξη νέων αγροτών μέσω του τοπικού πόρου»Να διατεθεί για τη στήριξη των νέων αγροτών, του πρωτογενούς τομέα και της επιχειρηματικότητας ο τοπικός πόρος που λαμβάνει κάθε χρόνο ο νομός Κοζάνης, λόγω των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ στην περιοχή, πρότεινε ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Τώρα υπάρχουν οι ξεκάθαρες και ασφαλείς προϋποθέσεις για να βγει η περιοχή μας απ’ την ύφεση, κυρίως λόγω της κατασκευής της νέας λιγνιτικής μονάδας».

Γι’ αυτό τα κονδύλια από τον συγκεκριμένο πόρο πρέπει να κατευθυνθούν στη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Κοζάνη, μέσω του ταμείου Εγγυοδοσίας, ώστε να αυξηθεί και η απασχόληση, επεσήμανε.

Παράλληλα, μέρος των κονδυλίων μπορεί να διοχετευθεί για την ολοκλήρωση ημιτελών αρδευτικών έργων, είπε στη διάρκεια ομιλίας του στη Νεάπολη Κοζάνης.

newsbeast

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 4th, 2014 at 13:13 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply