Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καθαρίζει η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη

Φεβρουάριος 4th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Χαμηλά τα ποσοστά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

ΘεσσαλονίκηΛιγότερο θολή σε σχέση με άλλες μέρες είναι η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη αφού οι ευνοϊκές μετεωρολογικές συνθήκες οδηγούν στην καλύτερη διάχυση των ρύπων.

Βάσει των πρωινών (στις 7 το πρωί) μετρήσεων των σταθμών του δημοτικού δικτύου ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης του δήμου Θεσσαλονίκης, οι ωριαίες τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ 10 ήταν, 13 μg/ανά κυβικό μέτρο στο Επταπύργιο, 4 μg στην Τούμπα, 21 μg στην Λαγκαδά, 16 μg στην Εγνατία, 26 μg στη Μαρτίου και 14 μg στο δημαρχείο.

Σύμφωνα με το τμήμα περιβάλλοντος του κεντρικού δήμου και χθες τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ήταν χαμηλά. Η μέση, ημερήσια τιμή των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ 10 που καταγράφηκε, χθες, ήταν, 36 μg/ανά κυβικό μέτρο στο σταθμό του Επταπυργίου, 33 μg στο σταθμό της Τούμπας, 87 μg στο σταθμό της Λαγκαδά, 58 μg στο σταθμό της Εγνατίας, 41 μg στο σταθμό της Μαρτίου και 44 μg στο σταθμό του δημαρχείου.

newsbeast

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 4th, 2014 at 17:51 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply