Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες των Γρεβενών: “Ζητώ ένα γραφείο για να σας υπηρετήσω” …

4 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Γράφει ο Δημήτριος Κωνσταντής (Μηχανολόγος Μηχανικός με βαθμό Β της ΠΕ Γρεβενών)

epistolh

Με επιστολή του στο Star-fm.gr, o κ. Δημήτριος Κωνσταντής δημοσιοποιεί τα εξής:

Κάνω γνωστό δια της παρούσης μου επιστολής στους συμπολίτες Γρεβενιώτες τα εξής: Από τις 20/12/2013 που έγινε η τοποθέτησή μου στην Διεύθυνση Μεταφορών με σκοπό να εκλείψει η απαράδεκτη κατάσταση ταλαιπωρίας, οργής και αγανάκτησης όπως όλοι σας την βιώνετε καθημερινά, και παρά τις προφορικές, γραπτές Αναφορές- Καταγγελίες μου προς τις αρμόδιες- υπεύθυνες αιρετές Αρχές, αρμόδια Υπουργεία, τοπικούς Φορείς μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Καμιά απάντηση, καμιά θέση από την μεριά των υπευθύνων.

Πλησιάζουν σχεδόν δύο μήνες από την τοποθέτησή, βρίσκομαι στην νέα μου υπηρεσία χωρίς καρέκλα, χωρίς γραφείο, χωρίς υπολογιστή on line,υποβιβασμένος μετά από 32 συναπτά χρόνια στο Δημόσιο, με μεγάλη εμπειρία επί όλων των Ηλεκτρομηχανικών θεμάτων. Αντ΄αυτού, αναβαθμίζονται σε καίρια πόστα, συνάδελφοι με ειδικότητες και γνώσεις ασύμβατες με τις πολύ δύσκολες ποικιλόμορφες- ποικιλότροπες απαιτήσεις που απαιτούνται στην Διεύθυνση Μεταφορών.

Βάση των ανωτέρω πρωτόγνωρων, πρωτάκουστων και απαράδεκτων, το μόνο που ζητώ είναι τη θέση που μου δίνει ο Νόμος και ένα γραφείο για να σας υπηρετώ όπως το δικαιούμαι, το δικαιούστε και το αξίζετε. Είναι δέσμευση και υποχρέωσή μου προκειμένου να εκλείψει το απαράδεκτο της κατάστασης.

Γρεβενά 4-4-2014

Δημήτριος Κωνσταντής

Δείτε την επιστολή:

img019

Star-fm.gr: Διαβάστε ακόμη Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών για την έλλειψη προσωπικού στο τμήμα μεταφορών…

This entry was posted on Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, 2014 at 23:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply