Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Απόστολου Τσένη – Διαβάστε την επιστολή…

Φεβρουάριος 4th, 2014 by Χρήστος Μίμης

tsenhsΜε επιστολή του στα ΜΜΕ, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, και νυν Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης, Απόστολος Τσένης, αναφέρει:

Αγαπητές Συμπολίτισσες και Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μας με όνειρα και προσδοκίες, για να προσφέρω χωρίς ιδιοτέλεια και προσωπική σκοπιμότητα, αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που εσείς με τιμήσατε με την ψήφο σας.
Σε όλη αυτή την πορεία μου, ποτέ δεν διαπραγματεύθηκα τις αξίες και τις αρχές μου και κυρίως δεν απεμπόλησα τους σκοπούς για τους οποίους αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.
Πολιτική για μένα, είναι προσφορά, συμπαράσταση, βοήθεια, αλληλεγγύη με κάθε τρόπο στον συμπολίτη σου.
Πιστεύω ακράδαντα ότι, αυτά περιμένουν οι ψηφοφόροι μας όταν μας ψηφίζουν και όχι να μας δώσουν την ευκαιρία να βολευτούμε, με οποιονδήποτε τρόπο στο Δήμο.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτά τα ιδεώδη, όσο καιρό, θα έχω αυτή τη δυνατότητα. Θα συνεχίσω ν’ αγωνίζομαι για το Εμείς και όχι για το Εγώ.
Οι σημερινές τραγικές συνθήκες που ζούμε, δεν μας αφήνουν περιθώρια για πολυτέλειες και προσωπικές επιδιώξεις, δηλαδή βολέματα.
Επιτέλους, ας συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια εκμετάλλευσης των συνανθρώπων μας.
Εξάλλου πιστεύω, το συνεχές παραλήρημα και η απαξιωτική συμπεριφορά μέσα σ’ ένα Δημοτικό Συμβούλιο, δεν συνέβαλαν ποτέ ουσιαστικά και ιδιαίτερα δεν βοήθησαν ποτέ καμιά Κοινωνία.
Από μια παράταξη ζητώ αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια, διαφάνεια.
Όλα τα παραπάνω με αναγκάζουν να παραιτηθώ από τη Δημοτική Παράταξη «Μαζί Συνεχίζουμε» καταθέτοντας την ανεξαρτητοποίηση μου, νιώθοντας απελευθερωμένος και συγχρόνως πιστεύοντας ότι, από ένα άλλο μετερίζι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για έναν καλύτερο Δήμο Γρεβενών και για τους συμπολίτες μου που με ψηλά το κεφάλι, θα μπορούν να διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν.

Με εκτίμηση,
Απόστολος Τσένης
Δημοτικός Σύμβουλος

* Ο Απόστολος Τσένης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών με την παράταξη της πλειοψηφίας. Τιμήθηκε από τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Αβδέλλας οι οποίοι τον κατέταξαν στην πρώτη θέση του συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε». Κατάγεται από την Αβδέλλα και είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας και ήτας υποψήφιος Βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Γρεβενών το 2012.

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 4th, 2014 at 10:25 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply