Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Ραντεβού για το γήπεδο ο «τίγρης»

Φεβρουάριος 3rd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος θα έχει σήμερα ο Μελισσανίδης
Ραντεβού για το γήπεδο ο «τίγρης»Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μένει να γίνουν για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι η ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης που θα ακυρώνει την προηγούμενη και θα ανοίγει το δρόμο για την έναρξη των έργων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το σκοπό αυτό θα επισκεφτεί σήμερα το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη. Στόχος του «τίγρη» είναι να μην υπάρξουν καθυστερήσεις από πλευράς Πολιτείας και το θέμα να προχωρήσει χωρίς άλλα εμπόδια και την ΑΕΚ πλήρως καλυμμένη από νομικής πλευράς σε ό,τι αφορά στα πολεοδομικά όρια.

Επίσης αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει και η έκδοση αδειών, που θα εξασφαλιστούν από την ΑΕΚ με την κατάθεση στο Υπουργείο και τη ΓΓΑ των μελετών και του φακέλου καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξακολουθούν να αισιοδοξούν πως τα έργα κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» θα αρχίσουν την άνοιξη.

sport-fm

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 3rd, 2014 at 15:44 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply