Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του, ο Πλατανιάς τον «πλήρωσε» με ήτταΓια μια ακόμη φορά, ο ΠΑΟΚ σπατάλησε ένα κάρο ευκαιρίες και ταυτόχρονα απέδειξε πόσο επιρρεπής στα λάθη είναι αμυντικά… αποτέλεσμα; Η νίκη – ανατροπή του Πλατανιά στα Περιβόλια που τον φέρνει όλο και πιο πίσω τον πρώτο Ολυμπιακό και όλο και πιο… κοντά στον 3ο Ατρόμητο!

Η ομάδα του Στέφενς στο πλαίσιο της 22ης ημέρας γνώρισε την ήττα με 2-1 και πλέον βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό πίσω στο σκορ από το τέρμα του Αθανασιάδη, έφτασαν στην ανατροπή και στη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, με τους Κάταϊ (36′) και Τόρες (67′).

Ο Κατσουράνης με εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, βρήκε τον Αθανασιάδη και εκείνος με καλοζυγισμένη κεφαλιά νίκησε τον Γιωργαλλίδη δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΟΚ μόλις στο 10ο λεπό της αναμέτρησης (0-1). Η ομάδα του Αναστόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 36ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση και ωραία ατομική ενέργεια του Κάταϊ. Στην αντεπίθεση των Κρητών, ο Σέρβος πρόλαβε να κάνει το σουτ μπροστά από τον Σπυρόπουλο και να παραβιάσει την εστία του Γλύκου φέρνοντας το ματς στα ίσα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (1-1).

Η «αχίλλειος πτέρνα» του ΠΑΟΚ ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο η αμυντική του διάταξη. Ο Πλατανιάς φρόντισε να το εκμεταλλευτεί στο έπακρον και να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ στο 67ο λεπτό. Σε μια φάση που θύμιζε αρκετά το γκολ της ισοφάρισης, ο Τόρες έγινε αποδέκτης της εξαιρετικής πάσας του Κάταϊ και με αριστερό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γλύκου δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για την ισοφάριση και έχασαν μοναδική ευκαιρία για να την πετύχουν στο 89ο λεπτό, όμως το σουτ του Λίνο έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αγκιλέρα.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθήνας)

Κίτρινες κάρτες: Κασναφέρης, Τέτε – Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κάτσε

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Νίκος Αναστόπουλος):
Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (86’ Καζναφέρης), Τέτε, Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Κατάι, Μπέλιτς, Τόρες (78’ Σιαλμάς).

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς):
Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (62’ Λίνο), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Μαντούρο (59’ Νάτχο), Κάτσε, Μάρτενς (69’ Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.