Αμα δε... Μπεν και το πέναλτι: Βέροια - Πανθρακικός 0-0Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στη γηπεδούχο Βέροια και τον Πανθρακικό που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη περισσότερο από το 5ο λεπτό και έχασαν πέναλτι με τον Μπεν στο 9′.

Το παιχνίδι πήρε άσχημη τροπή από το ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, υποπίπτοντας ταυτόχρονα σε πέναλτι επί του Μπεν. Η «εσχάτη των ποινών» εκτελέστηκε στο 9ο λεπτό από το «θύμα», αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε την εκτέλεση του Μπεν κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Η αναπάντεχη εξέλιξη ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να προσέξουν ιδιαίτερα την ανασταλτική λειτουργία τους, εξαπολύοντας πάντως «φαρμακερές» αντεπιθέσεις οσάκις είχαν την ευκαιρία. Έτσι, στο 18΄ ένα καλό σουτ του Τζανή από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ, ενώ στο 42΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε απευθείας φάουλ μόλις άστοχα.

Η Βέροια έχασε νέα απίστευτη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 50΄, όταν το σουτ του Τραπ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο ριμπάουντ, σε άδεια εστία, ο Γκονσάλβες πλάσαρε άουτ, ενώ στο 74΄ ο Μπαργκάν βρέθηκε σε εξαιρετική θέση αλλά επίσης ήταν άστοχος. Η ατυχία «φρέναρε» τους γηπεδούχους και στο 76΄, με τον Αμαραντίδη να σημαδεύει για δεύτερη φορά το δοκάρι του Αθανασιάδη με σέντρα-σουτ.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κόκκινη: 5΄ Πασχαλάκης

Κίτρινες: Αμαραντίδης, Παυλίδης – Παπαγεωργίου, Αθανασιάδης

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (65΄ Μπαργκάν), Γεωργιάδης, Καλτσάς, Όστοϊτς, Παυλίδης (76΄ Βεργώνης), Μπάρμπας, Γκονσάλβες (86΄ Μάνος).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (77΄ Χασομέρης), Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (8΄ Αθανασιάδης), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (88΄ Μπεν Σαμπάτ).

δολ ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.