gynaikes douleiaΤην ευκαιρία να απασχοληθούν ξανά και να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις θα έχουν 4.800 γυναίκες που θα ωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα «Ενωση για την Απασχολούμενη Γυναίκα».

Το εν λόγω πρόγραμμα χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά κονδύλια και αφορά γυναίκες από 11 περιφέρειες της χώρας, οκτώ Περιφέρειες Σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία- Θράκη, Θεσσαλία, Ηπειρος, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη) και τρεις Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου (Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Αττική).

Οι ωφελούμενες θα είναι γυναίκες απασχολούμενες σε επισφαλείς θέσεις εργασίας, όπως επίσης και αυτοαπασχολούμενες, για την παραμονή τους στην αγορά εργασίας μέσω ανάληψης επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

«Εκείνες που χρειάζονται βοήθεια είναι οι κοινωνικά ευάλωτες ομάδες όπως και οι γυναίκες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δώσει την ευκαιρία σε 4.800 γυναίκες να δημιουργήσουν ξανά, ενώ το πρόγραμμα των 9,7 εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτείται 100% από το ΕΣΠΑ είναι ουσιαστικά τρία πράγματα: έργα, κοινωνική πολιτική και τελικά άνθρωποι», ανέφερε στην εκδήλωση ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 801 300 3970.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.