Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συμφωνία για τη νέα… Ελιά: Συνάντηση Ανδρουλάκη με Λοβέρδο

Φεβρουάριος 2nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Οι ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά είναι συνεχείς και έντονες

Συμφωνία για τη νέα... Ελιά: Συνάντηση Ανδρουλάκη με ΛοβέρδοΜε τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη συναντήθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος, σε μια ακόμη απόδειξη ότι οι ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά είναι συνεχείς και έντονες.

Οπως έγινε γνωστό, η συνάντηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ με τον πρώην βουλευτή και υπουργό του κόμματος Ανδρέα Λοβέρδο έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και η συζήτηση είχε όντως επίκεντρο το θέμα του σχηματισμού του πολιτικού φορέα της Ελιάς.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, είπαν άτομα που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις προθέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος δείχνει να αναγνωρίζει πλέον ότι ο πολιτικός αρραβώνας του φθινοπώρου με τη ΔΗΜΑΡ δύσκολα θα μετουσιωθεί σε γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Βήμα,  ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει αποφασίσει να ενταχθεί στην κοινή οργανωτική επιτροπή για την Ελιά μόλις τελειώσει οριστικά η συζήτηση του κόμματός του με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να εκτιμά ότι η συμμαχία της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα με τη ΔΗΜΑΡ δεν οριστικοποιήθηκε εξαιτίας της αριστερής στροφής της ηγεσίας της Αγίου Κωνσταντίνου προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κουβέλης και Λοβέρδος είχαν κάνει κοινή εμφάνιση στις αρχές του Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, σε μια ένδειξη συμπόρευσης προς τις εκλογές. Ωστόσο μεσολάβησε το 2ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και η συμμαχία πάγωσε.

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 2nd, 2014 at 17:26 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply