Ούτε με την Ξάνθη πήρε την νίκη στο «Κλ.Βικελίδης» ο ΑρηςΧωρίς νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παραμένει ο Άρης από την έναρξη της περιόδου. Αυτή την φορά παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Ξάνθη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και, πλέον, η παραμονή στην κατηγορία για τους «κίτρινους» θα επιτευχθεί μόνο με θαύμα. Ο Μάνταλος στο 52΄ άνοιξε το σκορ για την ακριτική ομάδα, ενώ στο 68΄ ο Μπακασέτας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τους γηπεδούχους εμφανώς αγχωμένους από την κακή βαθμολογική τους θέση και την πίεση για την κατάκτηση των βαθμών.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 25΄ με το σουτ του Αγκάνθο από πλεονεκτική θέση να περνάει άουτ. Η Ξάνθη «απάντησε» στο 39΄, όταν από εξαιρετική αντεπίθεση ο Σολτάνι μπήκε από αριστερά γύρισε στον Μαρέν, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στα πρώτα πέντε λεπτά απείλησαν δύο φορές με τους Αγκάνθο και Μπακασέτα. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μετρούν τα γκολ και η ομάδα που άνοιξε το σκορ ήταν η Ξάνθη. Από λάθος απομάκρυνση του Πουλίδο, η μπάλα έφτασε στο Μάνταλο, ο οποίος με πλασέ στο 52΄ πέτυχε το 1-0 για τους Ακρίτες. Το συγκρότημα του Μάουρερ θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς στο 58΄, αλλά ο Οικονομόπουλος έδιωξε προ του Σολάρι που ήταν έτοιμος να σκοράρει σε άδεια εστία.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν…από το πουθενά με το Μπακασέτα στο 68΄, μετά από το τραγικό λάθος του Βάλλα. Ο σκόρερ των «κιτρίνων» πέτυχε γκολ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (με το Λεβαδειακό είχε σκοράρει δύο φορές).

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Αρης – SKODA Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Βλάχος (84΄ Αγγελούδης), Τσουμάνης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (61΄ Σουνάς), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς, Αγκάνθο, Καμινιώτης (24΄ Παπαδόπουλος)

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Γκαρσία (57΄ Βασιλακάκης), Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (87΄ Ρούμπεν Σουάρες), Μαρέν (73΄ Τριάδης), Σολάρ.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.