Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτό είναι το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου για τη Eurovision [βίντεο]

Φεβρουάριος 1st, 2014 by Χρήστος Μίμης

Αυτό είναι το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου για τη Eurovision [βίντεο]

Μία ακόμη πρωτιά θα διεκδικήσει η Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision εκπροσωπώντας τη Σουηδία αυτή τη φορά. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να πάρει και το «πράσινο φως» από τους διοργανωτές.

Το τραγούδι της με τίτλο «Survivor» είναι μία δυναμική μπαλάντα που μιλάει για μια γυναίκα που ο αγαπημένος της την εγκατέλειψε αλλά κατάφερε και επέζησε! Οι διοργανωτές του Melodifestivalen μας άφησαν να πάρουμε μία πρώτη γεύση δίνοντας στη δημοσιότητα ένα μέρος του τραγουδιού από τις πρόβες που έκανε η τραγουδίστρια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια – σε Ελλάδα και Σουηδία – θα διαγωνιστεί το Σάββατο προκειμένου να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στον τελικό του Melodifestivalen ή μία από τις δύο επόμενες που οδηγούν στην λεγόμενη «δεύτερη ευκαιρία». Έχει όμως να αντιμετωπίσει άλλα επτά τραγούδια αλλά και άλλες τρεις οκτάδες διαγωνιζομένων και το τραγούδι που τελικά θα στείλει τον Μάιο στην Κοπεγχάγη η Σουηδία θα επιλεγεί στις 8 Μαρτίου.

koolnews

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 1st, 2014 at 11:38 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply