Οι 2.613 δημοτικοί αστυνομικοί που ζητούν μετάταξη στην ΕΛ.ΑΣ.Προχωρούν οι διαδικασίες για να τοποθετηθούν στην Ελληνική Αστυνομία δημοτικοί αστυνομικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Ενδιαφέρον για τη μετάταξή τους στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν εκδηλώσει 2.613 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί…

Ο αλφαβητικός πίνακας και οι πίνακες ανά φορέα προέλευσης των 2.613 δημοτικών αστυνομικών που είναι υποψήφιοι προς μετάταξη απεστάλησαν από το ΑΣΕΠ στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο των διαδικασιών για την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών (με βάση την υπ’ αριθμ. 5/2013 ανακοίνωση), οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους διαβιβασθέντες πίνακες θα κληθούν με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού/Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας να προσέλθουν, εντός προθεσμίας που θα ορισθεί, προκειμένου να εξετασθούν από τις Επιτροπές στα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά τους προσόντα.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης θα αποσταλεί στο ΑΣΕΠ αλφαβητικός πίνακας των υπαλλήλων με τη σχετική ένδειξη της καταλληλότητας ή μη στις διαδικασίες.

Στη συνέχεια το ΑΣΕΠ θα προβεί στην κατάρτιση των πινάκων κατάταξης και διθεσης υπαλλήλων, τους οποίους και θα διαβιβάσει στα οικεία τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Διαβάστε ολόκληρο τον πίνακα των δημοτικών αστυνομικών που ζητούν μετάταξη στην ΕΛ.ΑΣ

Μπίτσικα Παναγιώτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.