Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΑΕΚ στα χνάρια της Μπενφίκα

Ιανουάριος 31st, 2014 by Χρήστος Μίμης

Τον δικό της αετό θέλει να αποκτήσει ώστε να τον εκπαιδεύσει και εκείνος να ίπταται πάνω από την Αγιά Σοφιά

Η ΑΕΚ στα χνάρια της ΜπενφίκαΤον δικό της αετό (όπως η Μπενφίκα) θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ, ώστε να τον εκπαιδεύσει και εκείνος να ίπταται πάνω από την Αγιά Σοφιά, όταν το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι έτοιμοι.

Σε σχετική εκδήλωση για την προστασία των αετών, εκπροσωπώντας την ΑΕΚ παραβρέθηκαν οι έχοντες επιτελικά πόστα κκ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης, Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Ανάκογλου, Φώτης Καραγκιολίδης, Τάσος Τσουμάγκας, Δημήτρης Γροντής και Σταύρος Πεταυράκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και της έναρξης συνεργασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και την

Ελληνική Ορθολογική Εταιρεία, δηλώσεις έκανε ο κ. Δέλλας, ο οποίος ευχήθηκε την επιστροφή της Ενωσης στην παραδοσιακή έδρα της:

«Η ΑΕΚ μέσα από αυτή τη διαδικασία δείχνει πόσο ευαίσθητη είναι σε κοινωνικά θέματα, όπως αυτό που αφορά στην προστασία δύο ειδών αετού. Ο αετός είναι το σύμβολο της ομάδας μας, επομένως το μήνυμα είναι πολλαπλό».

Οσον αφορά στο βίντεο το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δείχνοντας έναν αετό να πετάει πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο κ. Δέλλας έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Είναι η εικόνα του μέλλοντος. Πάντα πρέπει να βλέπουμε το μέλλον. Να θυμόμαστε το παρελθόν γιατί και πριν υπήρχε γήπεδο εκεί. Όλα αυτά είναι πλήρως συνυφασμένα με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και σιγά – σιγά εύχομαι να μπορέσει η ομάδα να μπει στο γήπεδο και ο αετός να επιστρέψει στη …φωλιά του».

δολ

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 31st, 2014 at 10:07 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply