“Για την παροχή για τρίτη συνεχή χρονιά, ενός βυτίου πετρελαίου θέρμανσης (5.500 lt) στο Δήμο Γρεβενών, για τις ανάγκες δεκαπέντε  (15)  άπορων οικογενειών του Δήμου” 

    « Προς: CYTA Ελλάδος

Γενικό Διευθυντή: κ. Χρίστο Λιμνατίτη 

Κύριε Γενικέ,

Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας της CYTA Ελλάδος για τρίτη συνεχή χρονιά η Εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην παροχή ενός βυτίου πετρελαίου θέρμανσης (5.500 lt) στο Δήμο Γρεβενών, για τις ανάγκες δεκαπέντε  (15)  άπορων οικογενειών του Δήμου μας.

Τέτοιες ενέργειες Κοινωνικής Προσφοράς, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς για φορείς και πολίτες, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και δείχνουν στην πράξη  ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Σε περιοχές όπως είναι οι δικές μας, όπου ο χειμώνας είναι μακρύς και δύσκολος με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, η ανάγκη για θέρμανση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Δυστυχώς όμως η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθιστά την ανάγκη αυτή πολυτέλεια. Όλο και περισσότερες οικογένειες κάθε χρόνο, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά αυτού του τόσο σημαντικού, αλλά ταυτόχρονα «απαγορευτικού» προϊόντος. Η προσφορά σας αυτή, θα «ζεστάνει», για τρίτη συνεχή χρονιά, καρδιές ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε και εκ μέρους των Δημοτών μας, τις από καρδιάς ευχαριστίες μας για την ευγενική σας προσφορά.

Παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε  τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της CYTA.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά παραγωγική και δημιουργική.

  

         Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

             Δήμαρχος Γρεβενών»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.