Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Φούλαμ έχει ελληνικό όνομα. Ο Κώστας Μήτρογλου γίνεται Λονδρέζος, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sky Italia έκλεισε η συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Οπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο διεθνής φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, που θα βάλει 14 εκατ. ευρώ στα ταμεία των «ερυθρολεύκων», ενώ οι απολαβές του παίκτη θα φτάσουν στα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Μήτρογλου πήρε τις εγγυήσεις πως θα αποτελέσει το «πρώτο βιολί» των Λονδρέζων, στην προσπάθεια παραμονής τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, καθώς απομένουν πλέον οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και οι υπογραφές.

Ρόλο στην απόφαση του 25χρονου φορ και μάλιστα σημαντικό, έπαιξε το γεγονός πως στο Λονδίνο θα βρει τον Γιώργο Καραγκούνη, αρχηγό της Εθνικής ομάδας, ο οποίος θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα στα δεδομένα του συλλόγου και του πρωταθλήματος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.