A5_1Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Γρεβενών η εβδομαδιαία ενημερωτική συνάντηση των φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής του Πυρήνα Γρεβενών.

Ο συναγωνιστής Τσινίδης Ιωσήφ ενημέρωσε τους δεκάδες υποστηρικτές του κινήματος μας σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούσαν τα τοπικά δρώμενα του ν. Γρεβενών και τις επικείμενες Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Α1_1Οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ιδιαίτερα την απήχηση του κινήματος μας στην κοινωνία και στους πολίτες των Γρεβενών, συζητήθηκε η άθλια σκευωρία που έχει στήσει εναντίον μας το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου, οι παράνομες φυλακίσεις του Αρχηγού μας, των βουλευτών μας και δεκάδων μελών μας και οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και άλλα οργανωτικά θέματα έτσι ώστε η παρουσία μας στο νομό Γρεβενών να ενταθεί.

A3_1

Οι δράσεις του Πυρήνα Γρεβενών συνεχίζονται και είμαστε σίγουροι ότι ολοένα και περισσότεροι πολίτες των Γρεβενών θα αφυπνιστούν και θα σταθούν πλάι μας στον αγώνα για Εθνική ανεξαρτησία, αυτάρκεια, οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη.

Κάθε εβδομάδα γίνονται συναντήσεις στα Γρεβενά, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 6932 387 879

Πυρήνας Γρεβενών Χρυσής Αυγής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.