Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα καρτέλ της ακρίβειας

Ιανουάριος 28th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Νομοθέτηση των αλλαγών στο καθεστώς εμπορίας του γάλακτος και των φαρμάκων επιδιώκει η κυβέρνηση

Τα καρτέλ της ακρίβειαςΣε εξίσωση για πολύ δυνατούς λύτες εξελίσσεται για την κυβέρνηση το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων που έχει προτείνει ο ΟΟΣΑ και θα πρέπει να εφαρμόσει άμεσα η Αθήνα.

Όπως αναφέρει Έθνος, ο Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος χειρίζεται το θέμα, θα πρέπει μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να καταθέσει προτάσεις που θα ικανοποιούν τόσο τους βουλευτές της πλειοψηφίας όσο και την τρόικα, να καταθέσει υπό τη μορφή νομοσχεδίου τα όσα θα συμφωνηθούν και να ξεμπλοκάρει τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και κατά συνέπεια την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Ως σημεία βασικών διαφωνιών στο εσωτερικό τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ προβάλλουν δύο θέματα: η απελευθέρωση των σημείων πώλησης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και η διεύρυνση του ορίου ζωής του φρέσκου γάλακτος.

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 28th, 2014 at 19:31 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply