Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον εισαγγελέα η σύζυγος του Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσεις

Ιανουάριος 28th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Έχουν επίσης συλληφθεί άλλα τρία άτομα – Η υπόθεση αφορά οίκο ευγηρίας στο Ψυχικό

Στον εισαγγελέα η σύζυγος του Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσειςΣτον εισαγγελέα οδηγήθηκε το βράδι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, η οποία μαζί με τον αδελφό του βουλευτή είχαν συλληφθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα για φορολογικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Χαράλαμπος» στο Ψυχικό που διατηρεί ο βουλευτής και τη σύζυγό του διαπίστωσαν παραβάσεις σχετικά με φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας κρατούνται σε εκέλεση παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών δύο άντρες 65 και 52 ετών και δύο γυναίκες 54 ετών για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ότι πρόκειται για τον αδελφό του βουλευτή και τον λογιστή της επιχείρησης οι οποίοι αρχικά παραδόθηκαν και στη συνέχεια συνελήφθηκσαν και σε ότι αφορά τις δύο γυναίκες είναι η σύζυγος του κ. Γιακουμάτου και η υπεύθυνη λειτουργίας της επιχείρησης.

το βήμα

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 28th, 2014 at 08:31 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply