47 Ronin του Καρλ Ρινς

http://media.flix.gr.s3-eu-west-1.amazonaws.com/uploads/images/1387376401.jpgΜεγαλεπήβολη επική περιπέτεια φαντασίας που τοποθετεί τον Κιάνου Ριβς ανάμεσα σ’ ένα πλήθος μετρ των πολεμικών τεχνών.

Η.Π.Α., 2013,
Παραγωγή: Πάμελα Αμπντι, Ερικ ΜακΛίοντ
Σκηνοθεσία: Καρλ Ρινς
Σενάριο: Κρις Μόργκαν, Χοσεΐν Αμινί
Φωτογραφία: Τζον Μάθισον
Μουσική: Ιλάν Εσκερί
Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Χιρογιούκι Σανάντα, Ταντανόμπου Ασάνο, Ρίνκο Κικούτσι, Κο Σιμπασάκι
Διάρκεια: 119′

Όπως γράφει το flix.gr: Μία ομάδα εξόριστων Σαμουράι επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να εκδικηθούν τον προδότη που ευθύνεται για το θάνατο του Δασκάλου τους. Ο Κάι είναι ο συμπολεμιστής τους, που θα τον αμφισβητήσουν, ειδικά όταν ερωτευτεί τη Μίκα, την κόρη του αφέντη τους. Η ταινία ακολουθεί την αποστολή των Ronin που θα δοκιμάσουν το κουράγιο τους, το θάρρος τους, την ψυχή τους, αλλά και τη μεταξύ τους εμπιστοσύνη σε μια προσπάθεια ανάκτησης της χαμένης τους γης και κατάκτησης της αιωνιότητας.

Ημέρες και ώρα προβολής
Από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου  μία προβολή στις 19:00

Δείτε το trailer:

47 Ronin trailer από Flixgr

2η ταινία: Η Λιμουζίνα (Σε πρώτη πανελλήνια προβολή)

Σκηνοθεσία / Director: Nikos Panayotopoulos
Σενάριο / Screenwriter: Nikos Panayotopoulos
Φωτογραφία / DoP: Kostis Gkikas
Μοντάζ / Editor: Nikos Pastras
Ηθοποιοί / Principal Cast: Nikos Kouris, Doukissa Nomikou, Dimitris Katalifos, Pavlos Haikalis, Takis Spiridakis, Stamatis Fassoulis
Ελλάδα / Greece
2013 Εγχρωμο / Color
Διάρκεια/ 92′
Ελληνικά / Greek

To aiff.gr, σημειώνει:
Ο Μάρκος, η Κολέτ και ο Μαξ ξεκινούν από το Παρίσι της δεκαετίας του ’60, προκειμένου να επιχειρήσουν ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από συναντήσεις με διάφορα μυθικά και φανταστικά πρόσωπα, περνούν από την ξεγνοιασιά των νιάτων στην ωριμότητα. «Η Λιμουζίνα» μεταφέρει τους επιβάτες της ανάμεσα σε χρόνια, τόπους και κινηματογραφικά είδη, για να αναδειχθεί σε γνήσιο δημιούργημα του παναγιωτοπουλικού σύμπαντος.

Το φιλμ, που ξεπήδησε απροσδόκητα, μέσα από μία συλλογή διηγημάτων την οποία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έλαβε από έναν φίλο στο Παρίσι, ακολούθησε τις διαθέσεις και τους χρόνους του δημιουργού του.

Οπως μαρτυρά και ο παιχνιδιάρικος τίτλος, πρόκειται για μία κωμωδία παρεξηγήσεων, ένα σύγχρονο παραμύθι πάνω στις περιπέτειες της ενηλικίωσης. Μια ταινία με αυτοσχεδιασμούς, με δοκιμές σκέψεων, ένα παιχνίδι με το παράδοξο και μια τολμηρή αυθαιρεσία, στο επίπεδο της κινηματογραφικής σύμβασης. Ο Νίκος Κουρής συναντιέται ξανά με τον αγαπημένο του δημιουργό, ενώ η Δούκισσα Νομικού κάνει εδώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Ημέρες και ώρα προβολής
Από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου  μία προβολή στις 21:30
Δείτε το trailer:

η λιμουζίνα / the limousine – trailer από NyxtesPremieras

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.