Ο Εργοτέλης τα έκανε «μούσκεμα», «διπλό» για Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του στη Σούπερ Λιγκ, καθώς με γκολ του Καμαρά στο 43ο λεπτό νίκησε τον Εργοτέλη με 1-0 στο «Παγκρήτιο» στάδιο του Ηρακλείου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική σημειώνοντας την πρώτη φετινή εκτός έδρας επιτυχία του.

Η ομάδα του Αγρινίου είναι πλέον έκτη μαζί με τον Πανθρακικό, αφήνοντας τους γηπεδούχους στις «επικίνδυνες» θέσεις της κατάταξης, στο ντεμπούτο του νέου προπονητή τους, Μαρίνου Ουζουννίδη αλλά και στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Μάρις Βερπακόφσκις, που σήμερα ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του.

Τα πρώτα είκοσι λεπτά δεν είχαν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο, αν εξαιρεθεί ένα άστοχο σουτ του Χαντί στο 9ο λεπτό και μια προσπάθεια του Καμαρά που κόντραρε στον Μεχία (19΄), από γύρισμα του Ανέν. Από το σημείο εκείνο, όμως, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και στο 24΄ είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν στη σέντρα του Τζανακάκη ο Αναστασάκος με κεφαλιά υποχρέωσε τον Ράφαελ σε δύσκολη όσο και σωτήρια επέμβαση.

Παρά την υπεροχή τους, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν να κυνηγούν την ανατροπή του σκορ, όταν σε «φαρμακερή» αντεπίθεση του Παναιτωλικού ο Γκάλο βρήκε τον Καμαρά και ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων πλάσαρε τον Αθανασίου για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κρήτης βγήκε για να πιέσει και στο 48΄ τακουνάκι του Σαρρή σε εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 58΄ ο Μπαντιμπαγκά σέντραρε, τρεις παίκτες του Εργοτέλη πήδησαν μόνοι τους ταυτόχρονα, αλλά η κεφαλιά του Ρομάνο έφυγε άουτ.

Το συμπαγές σύνολο του Παναιτωλικού, όμως, όχι μόνο κράτησε στη συνέχεια κάθε κίνδυνο μακριά από την εστία του Ράφαελ αλλά παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 78ο λεπτό, όταν ο Καμαρά βρήκε τον Νταλμά στην περιοχή, αυτός σούταρε και ο Αθανασίου απέκρουσε σε κόρνερ, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Εργοτέλης – Παναιτωλικός για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Ρομάνο – Τζούνιορ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Αζίζ, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (46΄ Διαμαντάκος), Χαντί (71΄ Κούμπικ), Αναστασάκος (84΄ Βερπακόφσκις), Μπαντιμπανγκά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Ανέν, Κούσας, Καμαρά (87΄ Μπούντιμιρ), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (77΄ Νταλμά), Τζούνιορ, Γκάλο, Γοδόι, Μπακάκης (82΄ Κουτρομάνος), Μπικέι.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.