Δείτε ποιος είναι (βιογραφικό) – Ο Γιώργος Πασχαλίδης στα Γρεβενά, στις «Αυλαίς» με ελεύθερη είσοδο …(Ηχητικό)

pasxalidisΟ κ.Γιώργος Πασχαλίδης, σπουδαίος ερευνητής- συγγραφέας, μίλησε την Δευτέρα (27/01) στον Star-fm 933, με αφορμή την έλευσή του στα Γρεβενά και αναφέρθηκε στο Tri-Anthropo-Type Paschalidis.

«Η ανακάλυψή μου δίνει λύση σε όλες τις επιστήμες , αρκεί κάποιος να ανακαλύψει τι τύπος είναι… Ο καθένας θα μπορέσει να έρθει , να παρακολουθήσει δωρεάν την παρουσίαση που θα γίνει στα Γρεβενά για να μπορέσει να βρει την λύση σε όποιο πρόβλημα τον απασχολεί»…

Ακούστε τι είπε:

Οι αποκαλύψεις του κ Πασχαλίδη σαρώνουν τα παγκόσμια συνέδρια και την επιστημονική γνώμη.

Η Ομάδα Φίλων Γιώργου Πασχαλίδη Γρεβενών μας υπενθυμίζει πως η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη (28/01), από τις 3 μ.μ., στις «Αυλαίς», όπου θα λειτουργήσουν μόνο ως καφέ-αναψυκτήριο (προαιρετικά).
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στις εκδόσεις Λιβάνη, διαβάσαμε το βιογραφικό του:

Ο Γιώργος Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Πασχαλίδη και έχουν τρία παιδιά: τον Δημήτρη, την Ελευθερία και το γαμπρό τους Γιώργο.

Το 2009 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής. Ακολούθησαν το ίδιο επιτυχημένα τα τρία ηχητικά βιβλία: Θρόισμα Αγάπης, Άγνωστο Παρόν και Ο Γιώργος Πασχαλίδης Μιλάει για το Παρόν. Το 2010 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο Όταν ο Άνθρωπος Συναντήσει τον Εαυτό του και το 2011 το τρίτο με τίτλο Η Γέννηση του Νέου Ανθρώπου: Προγεννητική Φροντίδα. Και τα τρία βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Λιβάνη και έγιναν αμέσως best-sellers μετά την κυκλοφορία τους. Από τις εκδόσεις Media Vista κυκλοφόρησαν τα έργα του με γενικό τίτλο Αποδέσμευση από το Πεπρωμένο: Τόμος 1: Ανάλυση των Χαρακτήρων και Τόμος 2: Ανθρώπινες Σχέσεις, Συνδυασμοί Ζευγαριών, Φιλία, Γάμος, Οικογένεια, Εκπαίδευση, Αθλητισμός, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, που έγιναν επίσης best-sellers.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας Giuseppe Sciacca 2010 και από τον Όμιλο για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη. Παρουσίασε τις ανακαλύψεις του στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής στη Νέα Ορλεάνη, στο 20ό Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχιατρικής Γενετικής στο Αμβούργο της Γερμανίας και στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Καινοτομίας στη Μαδρίτη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.