Διοικητές στο εδώλιο για παραβίαση ωραρίου στα νοσοκομεία Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 7) θα συγκεντρωθούν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων των νοσοκομείων του Λεκανοπεδίου, σήμερα  Δευτέρα 27 Ιανουαρίου προκειμένου να παραστούν στη δίκη στην οποία κατηγορούμενοι είναι Διοικητές και Υποδιοικητές Νοσοκομείων της Αθήνας.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία  (ΠΟΕΔΗΝ) κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Υγείας και Διοικητών Νοσοκομείων για την εργασιακή εξουθένωση που προκαλεί η μη τήρηση των Κοινοτικών Οδηγιών που κυρώθηκαν με Προεδρικά Διατάγματα στα ωράρια του προσωπικού (12ωρη ανάπαυση μεταξύ δύο βαρδιών 2 ρεπό και 1 νύκτα την εβδομάδα).
Μετά την εισαγγελική έρευνα αποδόθηκαν κατηγορίες σε Διοικητές και Υποδιοικητές Νοσοκομείων των οποίων, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, δειγματοληπτικά κατατέθηκαν προγράμματα εργασίας του προσωπικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.