Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αρχίζει η δίκη της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου. Ο ίδιος αγνοείται

Ιανουάριος 27th, 2014 by Χρήστος Μίμης

 Η δίκη αρχίζει, ο Μάριος αγνοείταιΠερίπου 17 μήνες από την «περίεργη» εξαφάνιση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, οκτώ άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στις 3 Φεβρουαρίου, για να δικαστούν για την απαγωγή του, τον Αύγουστο του 2012 στη Νέα Σμύρνη.

Μετά από συνεχείς έρευνες και ένα «βομβαρδισμό» ερωτήσεων στους κατηγορουμένους… δεκάδες πτυχές της ιστορίας παραμένουν κρυφές.

«Η ΕΛ.ΑΣ. μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει στις απαγωγές και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε. Στην υπόθεση όμως της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου, η Αστυνομία τα θαλάσσωσε. Εσκεμμένα; Έτυχε και δεν πέτυχε; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…», δηλώνει στον «Τύπο της Κυριακής», η Αγγελική Νικολούλη, η οποία έχει αναδείξει μέσα από την εκπομπή της την υπόθεση.

Νέα στοιχεία

Μετά τη σύλληψη των δραστών, το ερώτημα για το που βρίσκεται σήμερα το θύμα παραμένει αναπάντητο. Η οικογένεια του νεαρού με τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη οδηγήθηκε σε νέα στοιχεία έπειτα από επανέλεγχο του αυτοκινήτου του, όπου βρέθηκαν ίχνη αίματος, τόσο του θύματος, όσο και άλλων ατόμων, τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί με κανέναν από τους δράστες.

«Σε αυτή την υπόθεση κάποιοι κατηγορούνται για την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου και κάποιοι άλλοι για την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του. Σίγουρα εμπλέκονται στην απαγωγή του Μάριου και άλλα πρόσωπα. Υποψιάζομαι ποια είναι αυτά, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν τα έχει αγγίξει η αστυνομική έρευνα. Κάποιοι μιλούν για ανατροπές σε αυτή τη δίκη. Ίδωμεν…», επισημαίνει η Αγγελική Νικολούλη.

 ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 27th, 2014 at 08:37 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply