Με 3-1 σετ

O Βαβρίνκα «πόνεσε» τον Ναδάλ και αναδείχθηκε νικητής στο αυστραλιανό OpenΟ Στάνισλας Βαβρίνκα είναι ο μεγάλος νικητής του αυστραλιανού Οπεν. Εκανε την έκπληξη αφού κέρδισε το απόλυτο φαβορί και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ράφελ Ναδάλ, ο οποίος όμως αντειμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του τελικού.

Ο Ελεβετός  με 3-1 σετ (6-3, 6-2, 2-6, 6-3) για πρώτη φορά κατακτά Grand Slam, για πρώτη φορά νικά τον Ισπανό (είχε 12-0 σερί ήττες) και πλέον ανεβαίνει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Βαβρίνκα μπήκε δυναμικά στον αγώνα και με μπρέικ στο σέρβις του Ναδάλ προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο γκέιμ, το οποίο κατέκτησε τελικά με 6-3.

Mάλιστα ξεκίνησε με μπρέικ και το δεύτερο σετ. Τότε ο Ναδάλ ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ λόγω των έντονων πόνων στη μέση του. Μάλιστα η επιστροφή του στο κορτ έγινε καθυστερημένα με τον Βαβρίνκα να διαμαρτύρεται και τον κόσμο να αποδοκιμάζει.

Ο Βαβρίνκα έφτασε με δεύτερο μπρέικ στο 4-1, ο Ναδάλ δέχτηκε ξανά περιποιήσεις στη μέση του (έκανε και ένεση( και έφτασε στο 2-0 σετ με 6-2.

Ο Ισπανός έκανε την επιστροφή με 3-0 το τρίτο σετ και στο τελικό 6-3, μειώνοντας στα σετ.

Στο τέταρτο σετ, ο Βαβρίνκα έκανε μπρέικ φτάνοντας στο 4-2, ο Ναδάλ απάντησε άμεσα, αλλά μετά το δεύτερο μπρέικ του Βαβρίνκα ήρθε η νίκη με 6-3, με τον Ναδάλ, που έμεινε στους 13 τίτλους σε Grand Slam.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.