…με 3-0 από το 15′ -Όλα έγιναν νωρίς και τελειώσανε νωρίς… στην Τούμπα

Όλα έγιναν νωρίς και τελειώσανε νωρίς... στην Τούμπα   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ ) Το αήττητο που έχει στην έδρα του διατήρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 4-1 της Βέροιας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Στα πρώτα 5 λεπτά ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε με 2-0, χάρις στα τέρματα των Ολίσε (1΄) και Μαντούρο (5΄), ενώ ακολούθησε αυτό του Σαλπιγγίδη στο 13΄. Η ομάδα της Ημαθίας μείωσε στο 56΄ με τον Γκονσάλβες, αλλά στο 66΄ ο Σαλπιγγίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1.

Η «σεμνή τελετή» στο γήπεδο της Τούμπας έλαβε τέλος πάρα πολύ νωρίς και ο Στέφενς είδε την ομάδα του να φτάνει εύκολα στην 10η εφετινή εντός έδρας νίκη (έχει και μία ισοπαλία σε 11 ματς) και να αφήνει πίσω της την αποτυχία της περασμένης εβδομάδας στη Νέα Σμύρνη. Τα σχέδια του Ντόστανιτς για το παιχνίδι «εξαφανίστηκαν» από το πρώτο πεντάλεπτο και από το 13ο λεπτό και μετά το ματς απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πέρασαν 25 δευτερόλεπτα και ο Ολίσε εκματελλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Βέροιας και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μαντούρο με δυνατό σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με την ασπρόμαυρη φανέλα μετά τη μεταγραφή του, ενώ στο 13΄ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με το 4ο εφετινό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Βέροια έχασε κλασική ευκαιρία με τον Καλτσά στο 26΄ για να μειώσει, ωστόσο, οι παίκτες της ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από τα γρήγορα γκολ που δέχτηκαν και δεν αντέδρασαν.

Μη έχοντας τίποτα να χάσει η Βέροια έπαιξε ελεύθερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56΄ ο νεοεισελθείς Γκονσάλβες πλάσαρε το Γλύκο και μείωσε σε 3-1. Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν γρήγορα και στο 66΄ πέτυχαν κι άλλο γκολ με σκόρερ και πάλι το Σαλπιγγίδη από κεφαλιά-πάσα του Κατσουράνη.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Βέροια για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Στ.Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Μαντούρο, Κατσουράνης – Μπαργκάν, Αμαραντίδης, Μπεν

ΠΑΟΚ (Χούουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (72΄ Τζιόλης), Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (72΄ Γεωργιάδης), Βούκιτς (77΄ Νίνης), Σαλπιγγίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Ρ.Ντόστανιτς):
Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ελ Φαρντού, Πετρ, Ζεζίνιο (71΄ Κομολοφ), Μπαργκάν (46΄ Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (46΄ Γκονσάλβες), Καλτσάς, Σισοκό.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.