Ο Πανθρακικός έβαλε πλώρη για την 5άδα με… τέσσερα στον Πανιώνιο
Ο Πανθρακικός έβαλε πλώρη για την 5άδα με... τέσσερα στον Πανιώνιο
Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε άνετα με 4-1 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο Ιγκόρ στο 16΄, ο Ρομέου στο 59΄, ο Χασομέρης στο 63΄ και ο Τζάνης στο 68΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους Νεοσμυρνιώτες το γκολ πέτυχε ο Ντούνης στο 27΄.

Όνειρα για την πρώτη πεντάδα βάζει ο Πανθρακικός μετά τη σημερινή του νίκη, αν και είναι πολύ δύσκολο να καλύψει τη διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Αποστόλη Μάντζιου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πέτυχε την 7η νίκη της στην Κομοτηνή επί συνόλου 11 αγώνων. Η μεγάλη επιτυχία επί του ΠΑΟΚ δεν είχε συνέχεια για το συγκρότημα του Παναγόπουλου, καθώς είχε πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι γηπεδούχοι.

Το παιχνίδι στην Κομοτηνή είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του. Οι παίκτες του Πανθρακικού μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 6΄ ο Ανέστης πιστοποίησε την περίοδο φόρμας που διανύει με την εξαιρετική του επέμβαση στο σουτ του Ρομέου. Στο 13΄ και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «άγγιξαν« το γκολ, αλλά ο Ρομέου δεν βρήκε το στόχο.

Η ανωτερότητα των παικτών του Μάντζιου επιβραβεύτηκε στο 16΄, έστω και από «στημένη» φάση. Ο Τζάνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιγκόρ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Δύο λεπτά μετά ο Τζάνης έχασε τεράστια ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 27΄ με το πανέμορφο γκολ του Ντούνη. Το ημίχρονο έκλεισε με τη μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, όταν το σουτ του Χασομέρη σταμάτησε στο δοκάρι.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 54΄ ο Ανέστης είπε «όχι» στον Ιγκόρ στο τετ-α-τετ που είχαν και που ανέδειξε νικητή το γκολκίπερ του Πανιωνίου. Το 2-1 για το συγκρότημα του Μάντζιου δεν άργησε να έρθει. Στο 59΄ από φάση διαρκείας στα καρέ των «κυανέρυθρων», ο Ρομέου με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι αφού προηγουμένως το σουτ του Βραζιλιάνου είχε βρει στο δοκάρι.

Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 63΄, όταν ο Χασομέρης με δυνατό σουτ άφησε…άγαλμα τον Ανέστη (3-1). Πέντε λεπτά μετά ακολούθησε άλλο ένα πανέμορφο γκολ, αυτή την φορά με το δυνατό σουτ του Τζάνη, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ (4-1).

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Πανθρακικός – Πανιώνιος για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Τ.Κάκος (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Καθάριος – Κουλουχέρης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Απόστολος Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ρομέου, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Έμποου, Μπαϊκαρά (32΄ Χασομέρης), Τζάνης (80΄ Μολίνα), Ντιόγκο (46΄ Καθάριος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Παναγόπουλος):
Ανέστης, Αραβίδης, Ντούνης (66΄ Γιάννου), Κολοβός (52΄ Λάζνικ), Κουλουχέρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος (76΄ Πάνος), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.