Ο ΟΦΗ «απέδρασε» με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη

Ο ΟΦΗ «απέδρασε» με τον βαθμό της ισοπαλίας από την ΤρίποληΤην 5η ισοπαλία στην έδρα του παραχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης στον ΟΦΗ (0-0), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 18΄ μετά το περίεργο σουτ του Ουσέρο η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυντικών του ΟΦΗ, άλλαξε πορεία, αλλά ο Φερνάντεζ έπεσε στη γωνία του κι απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Η απάντηση από τους Κρητικούς ήρθε στο 27΄, όταν από ωραία ενέργεια και σουτ του Μπούρμπου ο Μπαντής έδιωξε δύσκολα, ενώ στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ο Εντό έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Με πολύ σωστή τακτική οι Κρητικοί κατάφεραν και στο δεύτερο μέρος να κλείσουν τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να βγάλουν επιθέσεις από τα άκρα, αλλά ούτε από τον άξονα. Ο στόχος των παικτών του Σα Πίντο ήταν να διαφυλάξουν πρωτίστως τα νώτα τους κι από κει και πέρα με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά.

Ένα από τα χειρότερα ματς στην έδρα του, τουλάχιστον, από πλευράς ευκαιριών έκανε ο Αστέρας. Ελάχιστες ήταν οι φάσεις που κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί οι παίκτες του Βεργέτη προς την εστία του Φερνάντεζ, ο οποίος σε δύο-τρεις περιπτώσεις που χρειάστηκε έδειξε την κλάση του, όπως στο 64΄ με την επέμβαση στο σουτ του Καράσκο.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Αστέρας Τρ. – ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Α.Παπαπέτρου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (83΄ Κάφα), Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (62΄ Χουάνμα), Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Καράσκο

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (69΄ Στάθης), Παπάζογλου (90`+2 Ροβύθης), Μακρής, Περογαμβράκης (86΄ Μπανούσης)

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.