1ος όμιλος Βορρά – 12η αγωνιστική

ΠΡΩΤΕΑΣ 2013-14Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και όλες οι ομάδες έχοντας πλέον μια καλή εικόνα από όλους τους αντιπάλους τους δηλώνουν πιο έτοιμοι για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στο οποίο ευελπιστούν να τα πάνε ακόμη καλύτερα.

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Πρωτέα Γρεβενών, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΛ και φιλοδοξεί να τα πάει το ίδιο καλά με το προηγούμενο ενώ στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το ντέρμπι…επιβίωσης ανάμεσα στη Μακάμπη και την Καστοριά. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε κάπως καλύτερη κατάσταση(έχουν κερδίσει και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι) αν και αμφότεροι έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες και πολύ επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Κορυφή και βάση, αρχή και τέλος ή αλλιώς… Φοίνικας και Αριστοτέλης. Η πρωτοπόρος ομάδα της Λάρισας αντιμετωπίζει στην έναρξη του δευτέρου γύρου το σωματείο της Φλώρινας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση το βαθμολογικού πίνακα και έχει φυσικά βάσιμες ελπίδες να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το…κρας τεστ της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι Τιτάνες από την άλλη πλευρά, οι μεγάλοι νικητές από το ντέρμπι με τον Φοίνικα, επιστρέφουν στην έδρα τους και περιμένουν την Βόνιτσα με την οποία έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά. Επίσης οι παίκτες του Παλαμά στο παιχνίδι αυτό θα προσπαθήσουν να πάρουν και την ρεβάνς από την ήττα στον πρώτο γύρο όπου είχαν χάσει με 17 πόντους.

Στα άλλα παιχνίδια, την ένατη τους νίκη θα διεκδικήσουν και οι Διόσκουροι, μαζί με τη ρεβάνς για το στραβοπάτημα απέναντι στη Μελίκη στον πρώτο γύρο ενώ αντίθετα η Μεταμόρφωση Βόλου θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της πρεμιέρας του πρώτου μέρους κόντρα στον Αστέρα έστω και αν αυτή την φορά θα αγωνιστεί εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ – Πρωτέας Γρεβενών  (Αγ. Θωμά, 18:00)

Αστέρας Λάρισας – μεταμόρφωση Βόλου (Αλκαζάρ, 18:00)
Τιτάνες Παλαμά – Βόνιτσας  (Παλαμά, 18:00)
Αριστοτέλης Φλώρινας – Φοίνικας Λάρισας (ΔΑΚ Φλώρινας, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Μελίκη (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Μακαμπή- Καστοριά (Αλεξάνδρειο, 18:00)

infobasket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.