Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση του προβλήματος του παραεμπορίου

Ιανουάριος 25th, 2014 by Χρήστος Μίμης

emporik 1Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση, την Τρίτη 21/01/2014 και ώρα 12:00μμ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, με μοναδικό θέμα το παραεμπόριο και τις έντονες διαστάσεις που έχει πάρει στην πόλη μας.

Στην συνάντηση, τον Δήμο Γρεβενών εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Τόσκας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης το τμήμα εμπορίου & τουρισμού της Π.Ε. Γρεβενών οι κ. Τζιαμπίρη Μαρία, κ. Παλέγκας Ανδρέας το τμήμα τοπικής οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου Γρεβενών οι κ. Χατζησυμεωνίδης Παύλος , κ. Μπαλοδήμος Νικόλαος και το Αστυνομικό Τμήμα οι κ.Λαφαζάνης Ευάγγελος και κ. Ντακούλας Χρήστος.

emporik 2

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Δημάδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση, ανέλυσε τις πτυχές του παραεμπορίου, επισήμανε την σπουδαιότητα του προβλήματος και τόνισε την ανάγκη αντιμετώπισης του.

Ανέφερε ότι η πληγή του παραεμπορίου βάλει όσο ποτέ τις επιχειρήσεις, που στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις τους.

emporik 3

Τέλος, αντιλαμβανόμενος το δύσκολο έργο που κλίνονται να επιτελέσουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ζήτησε περισσότερους και συστηματικότερους ελέγχους με μοναδικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων του καταναλωτικού κοινού και των νόμιμων εμπόρων.

Οι εκπρόσωποι των φορέων δήλωσαν γνώστες του θέματος, ανέφεραν ότι γίνονται έλεγχοι και δεσμεύτηκαν ότι θα επιτελέσουν το καθήκον τους στο ακέραιο.

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 25th, 2014 at 19:52 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply