μπιμπερ, τζαστιν, συνελαβαν, μεθυσμενοΝέος, ωραίος και ιδιαίτερα ποθητός στις νεαρές ηλικίες των κοριτσιών. Ωστόσο, οδεν φαίνεται να είναι από τα καλύτερα παιδιά και αυτό γιατί σήμερα είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ. Όλα ξεκίνησαν, όταν ονεαρός τραγουδιστήςέφυγε από πασίγνωστο club στο Μαϊάμι με προορισμό το ξενοδοχείο του. Ο ίδιος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από τα ραντάρ της τροχαίας, αποφεύγοντας, όμως, να σταματήσει στο πρώτο σήμα. Έτσι, οι αρχές δεν άργησαν να τον σταματήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, διαπιστώνοντας ότι οδηγούσε μεθυσμένος και έχοντας κάνει χρήση ουσιών.

Στυλάτος με μαλλί στο Θεό, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και κόκκινο μπλουζάκι σε κόψιμο V ο Justin Bieber φάνηκε να διασκεδάζει κατά τη φωτογράφιση της σύλληψης του. Στη δεύτερη φωτογραφία, πάντως, που έδειχνε το προφίλ του, ο αντιδραστικός τραγουδιστής ήταν κάπως πιο σοβαρός.

Justin Bieber

peoplegreece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.