Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χώρισαν ή όχι Ολάντ – Τριεβελιέ;

Ιανουάριος 24th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με τον χωρισμό του ζεύγους Φρανσουά Ολάντ – Βαλερί Τριεβελιέ καθώς χθες βράδυ η δικηγόρος της Τριεβελιέ ανακοίνωσε τον χωρισμό του ζεύγους και λίγες ώρες αργότερα η Τριεβελιέ διέψευσε την δικηγόρο της και την απάλλαξε από τα καθήκοντά της.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του MEGA στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, αργά το βράδυ η Βαλερί Τριεβελέρ μιλώντας στον ρ/σ Europe 1 διέψευσε τα λεγόμενα της πρώην δικηγόρου της στην εφημερίδα Figaro. “Μίλησε χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να έχει εντολή. Δεν είναι πια σύμβουλος μου” είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ολάντ η Βαλερί αναμένεται να φύγει από την εξοχική κατοικία Λαντέρν το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Δεν έχει προβλεφθεί η παρουσία της στον Λευκό Οίκο ωστόσο θα πραγματοποιήσει ως Πρώτη κυρία το ταξίδι της στην Ινδία γιατί είναι είναι ταξίδι με ιδιαίτερη σημασία για αυτήν, αναφέρεται.

Την ίδια ώρα σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την εφημερίδα Παριζιέν, με ερώτημα σχετικά με την/τον σύντροφο του προέδρου, το 54% των Γάλλων προτιμά η σύντροφος του προέδρου να μην έχει πια κανένα ρόλο, το 29% είναι υπέρ της δημιουργίας του θεσμού της Πρώτης κυρίας/κυρίου και το 17% θεωρεί ότι η κατάσταση πρέπει να παραμείνει ως έχει.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 24th, 2014 at 14:09 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply