Συμπαράσταση στον Π. Αντωνόπουλο ο οποίος δικάζεται

ΑΔΕΔΥ:Στάση εργασίας την Πέμπτη - Συγκέντρωση στα ΔικαστήριαΔεκάδες διαδηλωτές πήραν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση συγκέντρωσης που είχε διοργανωθεί στον ίδιο χώρο στις 8 Ιανουαρίου, τη σύλληψη του συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ Παύλου Αντωνόπουλου, ο οποίος συμμετείχε στη διαμαρτυρία και την απαγόρευση της συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών της ΟΛΜΕ στις 11 Ιανουαρίου.

Λίγο μετά τις 19.30 οι συγκεντρωμένοι, μέλη της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ, της ΟΛΜΕ και των εργαζομένων στο μετρό, πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή και στη συνέχεια επέστρεψαν στα Προπύλαια όπου και διαλύθηκαν.

«Οι κινητοποιήσεις αυτές πρέπει να είναι μόνιμες με στόχο την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων που ανατρέπονται» υποστήριξε σε δήλωσή του το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης Καλομοίρης, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος συμμετείχε στην κινητοποίηση, εξέφρασε την άποψη ότι «ο αγώνας για την υπεράσπιση της αληθινής δημοκρατίας μετατρέπεται σε αγώνα για την επιβίωση του ελληνικού λαού».

Για την Πέμπτη, η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει τετράωρη παναττική στάση εργασίας, από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 μετά το μεσημέρι, και καλεί τους εργαζομένους στο Δημόσιο να μετάσχουν στη συγκέντρωση, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπιδων, στις 10.00 το πρωί για να συμπαρασταθούν στον Παύλο Αντωνόπουλο, η δίκη του οποίου διεξάγεται την ίδια ώρα στο κτίριο 7, καθώς και στη συγκέντρωση των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ στις 12.30 μετά το μεσημέρι μπροστά από το υπουργείο Υγείας.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.