Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καρατομήθηκε η διευθύντρια φυλακών Κορυδαλλού

Ιανουάριος 23rd, 2014 by Χρήστος Μίμης


Καρατομήθηκε με προσωπική εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού…
Η κυρία Μαρία Στέφη μετακινείται από τον Κορυδαλλό σε άλλη φυλακή ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα για το θέμα του Χριστόδουλου Ξηρού, που έχει ξεκινήσει και καθήκοντα αναλαμβάνει η κυρία Χαρά Κουτσομιχάλη, 57 χρόνων, διευθύντρια του Ελεώνα Θηβών μέχρι πρότινος (στο παρελθόν διετέλεσε και διευθύντρια των γυναικίων φθλακών Κορυδαλλού). Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Δικαισούνης η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον υπουργό, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «συνεχίζεται η έρευνα που έχει διαταχθεί από το υπουργείο για πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων, που φέρονται να εμπλέκονται στη διευκόλυνση των μετακινήσεων εντός της φυλακής του Χριστόδουλου Ξηρού. Ήδη απολογήθηκαν δέκα σωφρονιστικοί υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ έχουν κληθεί ακόμη επτά υπάλληλοι για να απολογηθούν».

το βήμα

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 23rd, 2014 at 07:17 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply