Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Δημήτρης Κουφοντίνας κατά Ξηρού: Η 17Ν έκλεισε τον κύκλο της

Ιανουάριος 23rd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μήνυμα με αιχμές τόσο κατά του Χριστόδουλου Ξηρού και προειδοποιήσεις προς τα μέλη της νεο-τρομοκρατίας στη χώρα μας έστειλε μέσα από τις φυλακές ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένο μέλος της οργάνωσης “17 Νοέμβρη”.

Με μια λιτή επιστολή του που δημοσιεύεται σήμερα στην “Εφημερίδα των Συντακτώνο Δ. Κουφοντίνας, ξεκαθαρίζει πως η 17 Νοέμβρη έκλεισε τον κύκλο της το 2002 και τονίζει στρέφοντας εμμέσως τα πυρά του σε όσους πρώην συντρόφους – συνεργούς του αποποιήθηκαν τότε τις ευθύνες τους ή έδωσαν ενοχοποιητικά στοιχεία στις Αρχές.

“Όπως έχω ξαναπεί, ο ιστορικός κύκλος της 17Ν έχει κλείσει. Το έχω δηλώσει από το 2002, όταν υπεράσπιζα την τιμή της οργάνωσης και τις επαναστατικές αξίες που ευτελίζονταν από τις ομολογίες και τραυματίζονταν από το κενό της σιωπής. Η 17Ν έκλεισε τον κύκλο της τότε”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δ. Κουφοντίνας.

Ο ίδιος απευθύνεται ουσιαστικά στα μέλη άλλων οργανώσεων που έχουν αναλάβει τρομοκρατική δράση αναφέροντας πως κανείς δεν πρέπει να “καπηλεύεται” το όνομα της 17 Νοέμβρη και αναφέρει:

“Εγώ, όμως, σήμερα από τη δική μου μεριά, οφείλω να προειδοποιήσω προς κάθε κατεύθυνση και προς οποιονδήποτε επίδοξο διεκδικητή, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να ξανακουστεί βάσιμα η γνωστή ρήση του Μαρξ για την φάρσα της ιστορίας”.

megatv

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 23rd, 2014 at 11:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply