Ερωτευμένος με την κόρη Πρέσβη ο πρώην υπουργός – Γνώρισε και επίσημα τα μελλοντικά πεθερικά του…

ΛΙΑΠΗΣ

Oπως λέει ο θυμόσοφος λαός, «O έρωτας χρόνια δεν κοιτά». Κάπως έτσι σκεπτόμενος ο Μιχάλης Λιάπης, ελεύθερος μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του, ερωτεύθηκε, όπως διαβάζουμε στο SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, προ διετίας σφόδρα μια όμορφη κοπέλα από τη Ρουμανία.

Η τελευταία, βέβαια, δεν ήταν κάποια τυχαία, αλλά προέρχεται από «τζάκι» της βαλκανικής χώρας. Πρόκειται για τη θυγατέρα επί σειράν ετών πρέσβη της Ρουμανίας. Αυτός είναι μικρότερος ηλικιακά από τον πρώην υπουργό, ενώ η εκλεκτή της καρδιάς του συμπληρώνει φέτος τα 29.

Για χάρη της ο Μ. Λιάπης πήρε την περασμένη εβδομάδα το αμάξι και, εν μέσω γενικευμένης κατακραυγής, προφανώς και για να ξεκουραστεί από τις συνεχείς αναφορές του ελληνικού Τύπου για τις περιπέτειές του, πέρασε τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με κατεύθυνση το Βουκουρέστι. Μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και η μελαχρινή καλλονή, την οποία ο Λιάπης, όπως λέγεται από το φιλικό του περιβάλλον, σκοπεύει να ζητήσει σε γάμο.

Ωστόσο, ο πατέρας της ωραίας Ρουμάνας, συνταξιούχος πλέον διπλωμάτης, που φημίζεται για τον αψύ χαρακτήρα του, διαφωνεί κάθετα με τις επιλογές της κόρης του στο πρόσωπο του Μισέλ. Ο κ. Λιάπης, πάντως, δεν δείχνει να καταλαβαίνει από αντιρρήσεις και… ενστάσεις και επιμένει στην κατεύθυνση της επισημοποίησης της σχέσης του.

Αλλωστε, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που επιθυμεί να ξαναπαντρευτεί και μάλιστα μια πολύ νεότερή του, πράξη για την οποία, όπως ψιθυρίζεται στα πολιτικά παρασκήνια, δεν συναινεί το περιβάλλον Καραμανλή.

arouraios

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.