Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Εργασία

22 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

To «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει νέα πρωτοβουλία: για την αναζήτηση εργασίας

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Εργασία» για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας να βρουν εργασία. Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που υπάρχουν στη χώρα μας, κρίνουν απολύτως αναγκαία τη βοήθεια και σε αυτόν τον τομέα.

Γι’ αυτόν το λόγο, μέσα από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» δημιουργήσαμε ένα site, το οποίο θα ανταποκρίνεται στην παραπάνω ανάγκη.

Πληκτρολογώντας λοιπόν, www.oloimaziboroume.gr/ergasia ή και μόνο το  www.oloimaziboroume.gr μπορούμε να οδηγηθούμε στο αντίστοιχο site της εργασίας  όπου προσφέρονται οι παρακάτω δυνατότητες:

1. Άνεργοι συμπολίτες μας, μπορούν να ανεβάσουν τα βιογραφικά τους, ώστε εταιρείες που ενδιαφέρονται για υπαλλήλους να τους επιλέξουν.

2. Εταιρείες, οι οποίες αναζητούν υπαλλήλους, μπορούν να «ανεβάσουν» τις θέσεις εργασίας που διαθέτουν, ώστε να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό και να βρουν ενδιαφερόμενους.

Το site βασίζεται στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Έτσι η κάθε εταιρεία που επιθυμεί πρόσβαση στα βιογραφικά των υποψηφίων υπαλλήλων, θα πρέπει να εγγραφεί στο site, ώστε να είναι γνωστά τα στοιχεία της.
Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Εργασία

Ένα site που εργάζεται για σένα

ergasia.oloimaziboroume

This entry was posted on Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2014 at 20:43 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply