Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το 92% των καταστηματαρχών των Γρεβενών δηλώνει ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν αποφέρει κέρδη στην επιχείρησή τους…

Ιανουάριος 22nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Τηλεφωνική έρευνα πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών σε εκατό-τριάντα-οχτώ μέλη του για την εμπορική κίνηση των καταστημάτων την Κυριακή 19/01/2014.

Το 38% των καταστηματαρχών άνοιξαν την επιχείρησή τους την Κυριακή 19/01/2014, σε αντίθεση με το 62% που παρέμειναν κλειστά εκφράζοντας έτσι την έντονη δυσαρέσκειά τους στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου της κυβέρνησης.

Μόλις το 7% των επιχειρήσεων παρατήρησαν κίνηση στην αγορά σε σύγκριση με το 93% που δήλωσε ότι η κίνηση της αγοράς στην πόλη των Γρεβενών, ήταν μηδαμινή.

Τέλος, η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων με ποσοστό 92%, έναντι 8%, πιστεύει ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν προσφέρει κέρδη στην επιχείρησή τους αντίθετα σημειώνεται αύξηση στα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης και μείωση στην ποιότητα ζωής.

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 22nd, 2014 at 13:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply