Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το περισσότερο χιόνι στο Χ.Κ. Βασιλίτσας…!!!

Ιανουάριος 22nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Αναμένονται σημαντικές χιονοπτώσεις την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή που θα αλλάξουν καθολικά την σημερινή κατάσταση των χιονοδρομικών με οριακό χιόνι.

Βασιλίτσα 30εκ φρέσκο χιόνι στο Χ.Κ.Βασιλίτσας από τη χθεσινή χιονόπτωση, 25εκ στο Χ.Κ.Καρπενησίου, 15εκ στο Ανήλιο, έως 10εκ σε Καλάβρυτα, Παρνασσό, έως 5εκ σε Καϊμακτσαλάν και Πισοδέρι. Μικρή εξασθένιση των ανέμων είχαμε σήμερα στα χιονοδρομικά. Από Παρασκευή αναμένονται χιονοπτώσεις και ενίσχυση των ανέμων.
Μετά από πολύ καιρό, αν και κοντέψαμε να τα ξεχάσουμε, νομίζω πως ήρθε και πάλι η ώρα να σας ενημερώσω για χιόνια!
Έτσι λοιπόν, αναμένεται βαρομετρικό χαμηλό από τα Δυτικά, το οποίο από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι την Κυριακή το βράδυ θα δώσει πολλές βροχές στα πεδινά και χιόνια σχεδόν σε όλα τα χιονοδρομικά. Πιστεύω πως τα χιονοδρομικά που θα ευνοηθούν περισσότερο αυτό το τριήμερο θα είναι αυτά της Δυτικής Ελλάδας: Βασιλίτσα, Μέτσοβο, Καρπενήσι, Πισοδέρι, Σέλι, Καϊμακτσαλάν και 3-5 Πηγάδια.
Να λοιπόν που ο χειμώνας είναι πάλι εδώ!

Δείτε το ύψος του χιονιού στα Χιονοδρομικά Κέντρα της Ελλάδας: (κλικ για μεγέθυνση) Χιόνι 22-1-2014

Μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 22nd, 2014 at 13:37 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply