Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποια ζευγάρια κάνουν σεξ κάθε μέρα και ποια… μερικές φορές το χρόνο

22 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας, με αντικείμενο τη συχνότητα που κάνουν σεξ τα ζευγάρια, για όσους βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση.

Ποια ζευγάρια κάνουν σεξ κάθε μέρα και ποια... μερικές φορές το χρόνο Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα του Lloydspharmacy μόνο τα νέα ζευγάρια, όσοι δηλαδή βρίσκονται στην αρχή του έρωτά τους και κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου της σχέσης τους, καταφέρνουν να κάνουν σεξ σε καθημερινή βάση.

Μετά τον ένα χρόνο η ερωτική επιθυμία… κατρακυλά και όσο μένουν μαζί, η συχνότητα με την οποία έρχονται σε ερωτική επαφή μειώνεται και άλλο.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το 50% των ζευγαριών κάνουν σεξ μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα και καθώς τα χρόνια περνούν, η συχνότητα της συνεύρεσης περιορίζεται σε μερικές ημέρες μέσα στο μήνα. Ακόμη πιο τραγικά γίνονται τα πράγματα στις πολυετείς σχέσεις, με το 15% των ζευγαριών που είναι μαζί 15 χρόνια, να παραδέχονται ότι κάνουν σεξ μόνο μερικές φορές το χρόνο.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2014 at 23:44 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply